Вучић кандидат Српске напредне странке за председника Србије 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Вучић кандидат Српске напредне странке за председника Србије
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
06.03.2022 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка (СНС) донела је данас одлуку да кандидује Александра Вучића за председника Републике Србије
Александар Вучић, Фото: ГЗС, архива

саопштила је данас потпредседница напредњака Ана Брнабић.

Брнабић је, након седнице Председништва СНС, казала да је Александар Вучић кандидат коалиције „Александар Вучић заједно можемо све”.

Захвалила се партнерима СПС-у, ЈС-у, СВМ на томе што су подржали СНС у овоме и што заједно са другим странкама и покретима изаћи у широј коалицији са кандидатом Вучићем.

„Као странка смо причали претходних недеља и нисмо се двоумили ко треба да буде наш кандидат. Дела су изабрала кандидата, и она најбоље говоре, говоре све”, истакла је она, јавља Тањуг.

Брнабић је казала да СНС има не само одличног, већ убедљиво најбољег кандидата.

„Како год окренете избори неће бити лаки, нису никада игра и они су озбиљна ствар посебно у овако тешким и комплексним временима. Утолико нам је драже што је наш кандидат Вучић”, поручила је она указујући да је циљ убедљива победа.

Идемо по историју, да направимо никада убедљивију победу

Идемо по историју и да направимо никада убедљивију победу у првом кругу поручила је данас потпредседница СНС Ана Брнабић и најавила да ће прикупљање потписа за кандидатуру Александра Вучића за председника почети у 12.00 часова.

Она је после седнице Председништва странке рекла да ће она потписати подршку у седишту странке заједно са коалиционим партнерима Ивицом Дачићем и Иштваном Пастором, као и да су присутни и омладинци СНС.

„Одмах почињемо прикупљање потписа”, рекла је она и напоменула да је то требало да почне у 11.00 сати, али да се мало касни због обавеза и разговора које је Вучић имао са амбасадорима и државницима, јавља Тањуг.

То говори о томе и каква ће бити кампања, рекла је Брнабић и указала да ће Вучићу обавезе према Србији бити на првом месту, а на другом странка, коалиција и кампања.

ГЗС/ Политика




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic kandidat predsednik izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.687.502 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)