Променљиво облачно и топлије, поподне местимично краткотрајна киша 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Променљиво облачно и топлије, поподне местимично краткотрајна киша
Trenutno na sajtu: 246       |       Podeli:
02.04.2023 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити променљиво облачно и топлије, пре подне суво са дужим сунчаним интервалима, а после подне местимично са краткотрајном
Фото: ГЗС, илустрација

кишом или локалним пљусковима који ће понегде на југозападу бити праћени и грмљавином.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, јутарња температура износиће од 2 до 8 , највиша дневна од 16 до 20 степени.

Дуваће слаб до умерен северни и северозападни, на истоку повремено и јак ветар. Током ноћи наоблачење, на северу и западу местимично са кишом уз појачање северног ветра.

И у Новом Саду променљиво облачно и топлије, пре подне суво са дужим сунчаним интервалима, а после подне у појединим деловима града са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Јутарња температура око 7 , највиша дневна око 17 степени. Током ноћи наоблачење са кишом уз појачање северног ветра.

РХМЗ упозорава да ће у понедељак бити облачно са кишом, на планинама са снегом, а већа количина падавина очекује се у другом делу дана у јужним, источним и централним пределима, од 20 до 40 мм за 12 сати, понегде и више.

Такође се упозорава на формирање снежног покривача, од 20 до 50 цм у понедељак и уторак у планинским пределима. У нижим пределима снег и формирање снежног покривача очекује се у понедељак крајем дана и током ноћи ка уторку, као и у уторак током дана, осим на северозападу Војводине и у Тимочкој Крајини.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до недеље, 9. априла, следеће недеље биће осетно хладније, посебно у уторак и среду, а слаб јутарњи мраз очекује се у другој половини седмице.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme sunce kisa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.013.104 посета
Тренутно на сајту: 247 посетилац(a)