Два пацијента из Чачка и један из Лучана преминули од последица Ковида 19 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Два пацијента из Чачка и један из Лучана преминули од последица Ковида 19
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
28.11.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - На свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак, која су претворена у ковид одељења, хоспитализовано је 90 пацијената.
Фото: ГЗС, илустрација

У респираторном центру смештено је 10 пацијената, 1 пацијент је на респиратору. 
 
У протекла 24 часа био је пријем 6 пацијената, отпуст 5 пацијената и 1 транспорт за Београд.
 
Хоспитализованo je 1 Covid позитивнo дете на педијатрији и 1 Covid позитивна трудница на одељењу гинекологије.
 
На жалост, била су 3 егзитуса, Ћ.П. (1947) из Чачка (позитиван),  Ј.С. (1923) из Чачка (позитивна) и Ј.М. (1951) из Лучана (позитивна).
 
Од 145 узорака из Чачка позитивних је 25, из Горњег Милановца од 73 узорка позитивних је 20, из Лучана од 27 узорака позитивних је 7 и из Ивањице од 47 узорка позитивних је 4. Укупно 56 позитивних од 292 узорка.
 
27.11. вакцинисано је 228 лица, од тога 31 лице примило је прву дозу, 41 лице је ревакцинисано, а 156 лица примило је трећу дозу вакцине.
 
За последња 24 часа у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције било је 67 прегледа, од чега је 27 првих прегледа.
ГЗС



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Korona cacak smrt pacijenti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.114.298 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)