Pokret socijalista u Kraljevu obeležio Dan partije - nastavljamo borbu za samostalnu i socijalno pravednu Srbiju 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Pokret socijalista u Kraljevu obeležio Dan partije - nastavljamo borbu za samostalnu i socijalno pravednu Srbiju
Trenutno na sajtu: 513       |       Podeli:
01.05.2023 | 0 коментар(а)



Kraljevo - Svečana sednica Glavnog odbora Pokreta socijalista povodom obeležavanja Prvog maja održana je u Kraljevu. Na sednici Glavnog odbora Pokreta



socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin poručeno je da Pokret socijalista nastavlja borbu za samostalnu, slobodnu, uspravnu i socijalno pravednu Srbiju.

„Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je partija levice koja se već punih petnaest godina bori za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i za ostvarivanje socijalne pravde.
Bez slobodne, nema ni socijalne pravde, niti ekonomskog napretka. Zato smatramo da je stvaranje srpskog sveta važno kako bi se sloboda i sigurnost svih Srba očuvali i kako se nikada više ne bi Srbima ponovio Jasenovac, Oluja i Martovski pogrom. Zato je izuzetno važno da na čelu Srbije ostane predsednik svih Srba Aleksandar Vučić koji je dokazao da je jedini slobodni lider u Evropi i zahvaljujući kome je Srbija jedina samostalna i nezavisna država u Evropi koja ne uvodi sankcije ruskim prijateljima i koja se ne odriče svoje Republike Srpske. Samo politika Aleksandra Vučića garantuje mir i stabilnost, od kojih proizilazi i socijalni i ekonomski i svaki drugi napredak", poručeno je na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista u Kraljevu.

„Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je neizmerno zahvalan svakom radniku, svakom običnom čoveku koji živi od svog rada, jer pokazuje odgovornost i brigu za državu i za njenu budućnost. Naša Srbija mora još mnogo da napreduje i da se razvija, predstoji nam još mnogo posla, ali je činjenica da je Vučićeva politika koju Pokret socijalista podržava vratila dostojanstvo srpskom radniku. Podsećamo da je 2011. godine prosečna plata u Srbiji iznosila 37 hiljada dinara, dok danas iznosi više od 68 hiljada dinara, da je nezaposlenost 2011. godine iznosila čak 25, četiri procenata, a danas je nezaposlenost pala ispod osam. Pokret socijalista, neće biti zadovoljna dok god svaki radnik u Srbiji ne bude zbrinut i zadovoljan, dok se ne uspostavi potpuna socijalna pravda, ali je suština da su se stvari od 2012. godine i dolaskom Vučića na vlast promenile i to znatno promenile na bolje. Oporavlja se Srbija od pljačkaških privatizacija i lopovluka dosovaca, vraća se socijalna i ekonomska sigurnost i zato još jednom ističemo da je više nego ikada važno da sačuvamo mir i stabilnost i srpsko jedinstvo. Samo slobodna i suverena Srbija na čelu sa Vučićem može da obezbedi nova radna mesta, nova zapošljavanja, nove fabrike i bolje socijalno-ekonomske uslove za običnog čoveka koji živi pošteno od svog rada", istaknuto je na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista u Kraljevu.

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin, Prvi maj obeležava kao Dan partije.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.025 посета
Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)