Нове четири титуле првака Србије за бициклисте Борца 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Нове четири титуле првака Србије за бициклисте Борца
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
28.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - На првенству Србије у брдској и критеријумској вожњи, које је одржано у Чачку, кадети Бошко Величић

и Дејан Цогољевић, мастерс Бојан Васовић освојили прва места, сениор Марко Даниловић, полетарац Стефан Вучићевић, кадет Дејан Цогољевић, мастерси Тони Смиљанић и Мирослав Богдановић освојили треће места.

У организацији бициклистичког клуба БОРАЦ и бициклистичког савеза Србије у Чачку је одржано Првенство Србије у брдској и критеријумској вожњи(уличне трке) у суботу 26.09.2020.године.

 Бошко Величић, првак Србије у брдској вожњи

 

У преподневним сатима прво је вожено брдско првенство са стартом у Бељини уз успон преко Придворице до врха Јелице. У зависности од узрасне категорије вожена је одговарајућа километража. Од чачанских бициклиста најбољи утисак оставили су кадети Бошко Величић и Дејан Цогољевић који су освојили прво и треће место, као и мастерс (категорија Ц) Бојан Васовић који је освојио прво место. Сениор Марко Даниловић, полетарац Стефан Вучићевић и мастерс (категорија Ц) освојили су треће места.

У поподневним сатима вожене су уличне трке, у којима се победник добијао на основу освојених бодова. Старт и циљ био је у центру града, а возило се улицама најужег центра Чачка. Дужина једног круга била је 1300м.
Како је киша повремено падала, стаза је била веома клизава, тако да је било више падова, али на срећу без већих последица.

Кадети БОРЦА опет су оставили најбољи утисак, овај пут Дејан Цогољевић освојио је прво, а Бошко Величић четврто место. Мастерс Бојан Васовић у својој категорији објединио је титулу, а Мирослв Богдановић опет је био трећи. Од сениора очекивала се медаља, али овај пут бољи су били бициклисти београдског Партизана који су освојили прва три места, а Марко Даниловић освојио је четврто место.

 

 Дејан Цогољевић и Бошко Величић

 

Сабирајући резултате са обадва првенства системом бодовања, направљен је генерални пласман за НАГРАДУ ЧАЧКА. У сениорској конкуренцији прва два места освојили су бициклисти ПАРТИЗАНА Адмир Колашинац и Душан Веселиновић, док је Марко Даниловић освојио треће место. Код кадета први је био Дејан Цогољевић испред Луке Бојовића из Металца Краљево и свог клупског друга Бошка Величића. У категорији Мастерс-Ц Бојан Васовић је освојио још једно прво место, а Мирослав Богдановић треће место. У категорији полетараца Стефан Вучићевић освојио је треће место.

До краја бициклистичке сезоне на друму остале су још две трке за Куп Србије које ће одржати у Суботици и Сомбору у октобру месецу.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Biciklisthikcki klub Borac cetiri titule na prvenstvu Srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.854.246 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)