Последња посета Слободана Милошевића Чачку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Последња посета Слободана Милошевића Чачку
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
12.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Слободан Милошевић, председник Савезне Републике Југославије преминуо је 11.марта 2006.године



у притвору хашког трибунала. Последњи пут боравио је у Чачку пре три деценије, тачније 1992.године због водосистема Рзав. Испраћен је звиждуцима, псовкама, а гађан је разним предметима, чак и јајима. Ево шта је тадашња продукција Чачак видео, а данашњи Глас западне Србије, забележила прошле године.
Подсећамо се на време када је Слободан Милошевић био у посети Чачку, управо испред скупштине општине.

„У Чачку се 1991. и 1992.године појавила тзв.опозиција, јер је углавном била сатављена од бивших комуниста. Њихово деловање најбоље с е показало средином децембра 1992.године када је у Чачку непуна два сата боравио тадашњи председник државе Слободан Милошевић”, рекао је Родољуб Петровић, тадашњи председник скупштине општине.
„Оно што је на мене оставило утисак, то је велика маса људи и то помешаних, једни који подржавају долазак Слободана Милошевића и други , који га оспоравају. А заправо су сви пријатељи, комшије, рођачки повезани Чачни”, прича Милан Лазовић, активиста тадашње СПО.
„Морам д а кажем да је Чачак тада довио доста ствари, пре свега прек председника државе интервенисали смо да коначно систем Рзав крене, влада је у то време уложиола велики новац, око 100 милиона тадашњих марака.Његов апосета је пре свег абил ау интересу Чачка и грађана Чачка”, каже Вељко Неговановимћ, председник СПС.
„Веома је важно да смо имали масовну подршку народа у предстојећим променама”, иостакао је Велимир Илић.
Милошевић је тада обишао неколико предузећа у Чачку, на чијим капијама већ одавно стоји катанац.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Milosevic Slobodan secanje preminuo u Hagu poslednja poseta Cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.584.813 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)