Завршена општинска смотра рецитатора у Прибоју 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Завршена општинска смотра рецитатора у Прибоју
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
03.04.2023 | 0 коментар(а)



Прибој - У организацији Дома културе, у Прибоју је одржана је 52. Општинска смотра рецитатора,



на којој је наступило 29 рецитатора у три узрасне категорије. По двоје у свакој категорији изборило је наступ на Окружној смотри у Косјерићу, одакле се трасира пут за репубиличко такмичење у Ваљеву.

У млађем узрасту најбољи су били ученици ОШ „Бранко Радичевић”, Ива Милинковић и Максим Клисура, ментор Данијела Дрчелић.

У средњем узрасту боје Прибоја на Окружној смотри браниће Кристина Колџић из ОШ „Вук Караџић”, ментор Светлана Лучић и Драган Бјелић ученик ОШ „Десанка Максимовић”, ментор Бранка Потпарић.

У старијем узрасту Општину Прибој у Косјерићу представљаће Тамара Марјановић, ученица Машинско- електотехничке школе, ментор Јасна Пешут и Лара Љиљанић, ученица Гимназије, ментор Љиљана Грабовић.

Трочлани жири у саставу: Милорад Дамјановић, глумац Београдског драмског позоришта, Тоде Николетић, дечји песник и Павле Јоксимовић, пијаниста и дугогодишњи учесник републичке смотре рецитатора, задовољни су квалитетом учесника на овогодишњој Смотри, а посебно се то односи на старији узраст.

Окружна смотра рецитатора одржаће се 5. априла, а најбољи из Косјерића стичу право наступа на Републичкој смотри „Песниче народа мог”,која се традиционално одржава у Ваљеву крајем маја.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj smotra recitatori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.730.330 посета
Тренутно на сајту: 490 посетилац(a)