Проблеми око проширења коалиције у Пријепољу, камен спотицања запошљавање хапшених лица 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Проблеми око проширења коалиције у Пријепољу, камен спотицања запошљавање хапшених лица
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
15.03.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Како “ПП Медиа” сазнаје, данас је у Пријепољу требало да се одржи саcтанак

коалиционог већа свих странака које чине власт у граду на Лиму. Тема састанка је требало да буде постизање договора око предлога за именовање новог члана Општинског већа за којег је предложен Мерсид Мекић и запошљавање нових људи у Општинској управи (Сабире Хаџиавдић - СПП и Вељка Кијановића - СПС).

Међутим до поменутог сатанка неће доћи, јер је председник општинског одбора СДП-а Есад Хоџић категорично одбио одржавање сатанка, који се према његовом мишљењу заказују без претходне консултације са органима странке. Он је још једном апострофирао да Санџачка демократска партија неће прихватити ни један предлог за именовање или ангажовање лица који су у сукобу са законом.

„Лица која су привођена због злоупотрербе буџетски средстава и против којих се води сутски поцес су у најмању руку недолична за вршење било какве јавне функције. Наше програмске идеје и обећања које смо дали грађанима су јасни и потпуно су у складу са државном политиком борбе против криминала. Држимо се нашег договора са СНС, сматрамо да је сарадња одлична и да су направлљени више него добри резултати за протеклих шест месеци, очекујем да се ће се тако наставити јер је то у интересу свих грђана наше општине”, истакао је Хоџић у телефонском разговору.

Ипак, Хоџић није желео да износи детаље у вези нових захтева за проширење коалиције и запошљавање партијских људи, али је обећао да ће јавност бити о свему упозната када за то дође време.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje koalicija sastanka zaposljavanje esad hodzic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.284.548 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)