Небојша Ђурић - Воља је покретач свега 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Небојша Ђурић - Воља је покретач свега
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
22.10.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Не стиже се високо надмашивши друге, већ победивши самог себе,

у ову реченицу могао би да стане животни мото Небојше Ђурића, параатлетичара из Ужица. Тек када је победио себе, успео је да постане европски шампион у бацању диска и вицешампион у бацању кугле. На континенталном првенству у Берлину, прошле године, за 40 центиметара надмашио је дотадашњи планетарни рекорд у бацању диска. Важећи светски рекорд је у његовом власништву 39,84 метра.

„Осећај на трону се не може описати речима, то једноставно морате да доживите. У том тренутку као да је време стало, та два минута док се окитите медаљом, слушате химну и гледате заставу то је непроцењиво. То је један од мотива забог кога гурате себе до крајњих лимита", са осмехом на лицу прича за ПЗС млади Ужичанин.

Небојша се сада са својим тренером Николом Радовановићем, спрема за Светско првенство у Дубаију. У одличној је форми и нада се добрим резултатима.

„Биће жестока конкуренција. Ту је стара екипа са којом се боримо годинама, али стигли су и млади момци. Колико год имам снаге спремаћу се, јер овај спорт је физички захтеван. Морате да будете јаки и брзи да би стигли до најбољих резултата", сигуран је у себе шампион.

Остатак текста можете прочитати на сајту ПЗС. + ВИДЕО

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.257.003 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)