Производи дестилерије Браћа Томашевић представљени у Чешкој 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Производи дестилерије Браћа Томашевић представљени у Чешкој
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
14.12.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У организацији удружења дипломата у Чешкој у хотелу Хилтон у Прагу одржан је „International Christmas Festivalu“, традиционални божићни

хуманитарни догађај, под покровитељством прве даме Чешке, госпође Иване Земан, супруге председника Чешке Републике Милоша Земана.

На молбу српске амбасаде у Прагу, своје производе донирали су познати брендови из Србије- Златиборац, Swisslion, Рубин, Ковачевић. Медела, Extreme Intimo… Међу њима, први пут на овој манифестацији, нашле су се и ракије Огњена, произвођача Браћа Томашевић из Пријепоља.

Српски штанд био је међу најзапаженијим. Највећа потражња била је за Огњена ракијом коју су куповале присутне дипломате и представници наше дијаспоре у Чешкој. Све залихе Огњене продате су за непуна два сата, уз хуманитарни приход од око 200 евра.

Међу спонзорима ове манифестације налазили су се Самсунг, Huawei, DeLonghi и друге светски познате робне марке. На два велика видео бима логои донатора вртели су се сваких 10 минута, тако да су сви приказани по 40 пута. Одмах иза Огњене сваки пут приказиван је лого Шкоде.

– Добро друштво, каже Вукосав Томашевић, сувласник и менаџер предузећа Браћа Томашевић. Шалу на страну, велика је част и признање бити у селекцији таквих компанија и брендова, а посебно када представљате Србију у једној пријатељској и братској држави као што је Чешка.

Извор: ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.422.340 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)