Концерт Амире Медуњанин у Прибоју за Дан жена 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Концерт Амире Медуњанин у Прибоју за Дан жена
Trenutno na sajtu: 283       |       Podeli:
09.03.2023 | 0 коментар(а)



Прибој - За празник нежнијег пола, за празник жена - Осми март у Дому културе у Прибоју одржан је концерт велике певачке звезде,

моћног гласа, препуног севдаха, познате и признате интерпретаторке севдалинки Амире Медуњанин из Сарајева.

Она је певач традициоанлен музике и својеврсна амбасадорка културе и музике родне Босне и Херцеговине,а стручњаци се слажу, у питању је један од великих гласова своје генерације.

Током два сата програма, публика која је велику салу Дома културе испунила до последњег места, имала је прилику да чује широк репертоар, којим се музички прошетало кроз готово све земње западног Балкана, а публика није штедела ни своја грла ни своје дланове.

У пратњи истинске музичке звезде, маестро на хармоници из Загреба, Антонио Врбички, који је такође разгалио срца и душу прибојске публике.

Иако ново доба са собом носи и нове трендове,Амира за будућност севдалинке и њену мелодију не брине,јер праве вередности,каже, увек имају своју будућност.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.648.986 посета
Тренутно на сајту: 284 посетилац(a)