Čačani iz Kruševca doneli 19 medalja 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Čačani iz Kruševca doneli 19 medalja
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
27.04.2023 | 0 коментар(а)



Čačak/Kruševac - Proteklog vikenda, tačnije u subotu 22. aprila u Kruševcu je održano prvo kolo lige Atletskog saveza centralne Srbije za mlađe kategorije.



Na takmičenju je nastupilo 290 takmičara u kategorijama atletske škole „C” - predškolski uzrast i mlađi, atletske škole „B” 2014 - 2015 godište, atletske škole „A” 2012 - 2013 godište, mlađi pioniri 2010 - 2011 godište i pioniri 2009 - 2008 godište. Atletski klub „ČAAK” je nastupio sa 30 mladih takmičara i imao je takmičare u svim starosnim kategorijama. Ostvareni su odlični rezultati i osvojeno 19 medalja u dosta jakoj konkurenciji.

U kategoriji atletske škole „C” takmičenje je održano u dvoboju ( skok u dalj i trčanje na 60 metara od čega je 30 metara sa preponama). Ova disciplina donela je prvo mesto i zlatnu medalju Kseniji Novaković a treće mesto zauzela je Natalija Petrović.

Ksenija Novaković i Natalija Petrović; Foto: AK „ČAAK”

U borbi atletskih škola „B” osvajači medalj su Višnja Mateić u skoku u dalj je zauzela 1. mesto, dok je u trci na 50 metara zauzela 2. mesto. Katarina Samardžić je u trci na 50 metara zauzela 3. mesto, Dok je Dragan Nikitović zauzeo 1. mesto u skoku u dalj, a na 50 metara zauzeo 2. mesto. U istoj trci Vukašin Mihailović je zauzeo 3. mesto.

U kategoriji atletskih škola „A” dva prva mesta osvojila je Đurđina Manjević u trkama na 50 metara i 120 metara sa odličnim rezultatom u obe trke.
Kod dečaka u istoj startosnoj kategoriji David Jevremović je zauzeo prvo mesto u bacanju vortexa, dok je u trci na 50 metara Milan Radovanović zauzeo 3. mesto.

Pavle Sekulić zauzeo je dva druga mesta u kategoriji mladjih pionira, a u disciplinama skok u dalj i trka na 200 metara.

Jelisaveta Tolić je osvojila srebrne medalje u trkama na 60 metara i 300 metara sa ostvarenim ličnim rekordima u obe discipline.

Jelistaveta Tolić se okitila sa dva srebra; Foto: AK „ČAAK”

U konkurenciji pionira i pionirki Atletičari „ČAAK” - a su bili uspešni u trkama na 800 metara i to u muškoj konkurenciji Vuk Grujić je zauzeo 2. mesto dok su kod devojaka Nađa Jović i Nađa Vasiljević zauzele 2. i 3. mesto.

„U Kruševcu smo postigli odlične sportske rezultate, ali bih želeo bih da istaknem da su rukovodstvo i članovi kluba takođe ponosni na našu članicu Ružicu Todorović koja je proteklog vikenda osvojila 1. mesto na republičkom prvenstvu iz fizike. Sledeće kolo lige je u nedelju 30.04. u Priboju. I nadam se da ćemo nastaviti sa lepim vestima”, rekao trener Dragan Dukanac.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK KRUSEVAC ATELTIKA CAAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.784.679 посета
Тренутно на сајту: 335 посетилац(a)