Обрадовић: Нико од представника бившег режима не може да победи Вучића, то није увреда него математика 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Обрадовић: Нико од представника бившег режима не може да победи Вучића, то није увреда него математика
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
31.10.2021 | 1 коментар(а)



Чачак - “Ја разумем да велики број бирача жели једну опозициону колону, али она не може бити
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

направљена на силу. И не може бити направљена, што је посебно важно, на неравноправним основама. Нема монопола у опозицији, посебно не може да га држи нико од лидера бившег режима. Ако хоће поштено и равноправно да се договоре, ту сам. Ако неће, биће две колоне, нема никаквих проблема“.

Ово је у емисији “Нови дан“ телевизије Н1 изјавио лидер Двери Бошко Обрадовић. Он је поновио да је кључна порука да „неће бити привезак и слуга ни Александру Вучићу, ни Драгану Ђиласу, нити било коме другом“.

Говорећи о одлуци о самосталном изласку на изборе, он је навео да “се не види озбиљност у опозицији да се било шта промени“, па се због тога Двери припремају за такав начин изласка на предстојеће изборе.

– Ми смо рекли да нам је доста замајавања са влашћу и са опозицијом. Време цури. Остало нам је шест месеци до избора, и кренули смо тиме да се бавимо, јер не видимо алтернативу томе… Идемо на изборе без обзира на отежавајуће околности – појаснио је Обрадовић одлуку о изласку на изборе.

Коментаришући евентуалног заједничког опозиционог председничког кандидата, он је рекао да Двери неће подржати кандидата који има потпуно супротне идеолошке ставове, као и да би на тај начин “издали њихов програм“.

– Како да подржимо кандидата који се залаже за признање лажне државе Косово? Како да подржимо кандидата који сматра да се у Сребреници десио геноцид и да је врх Републике Српске за то одговоран? Како да подржимо оног ко се залаже да Рио Тинто отвори рудник литијума – запитао је, између осталог, лидер Двери.

Он је поновио тезу да “не може нико од представника бившег режима да победи Вучића на председничким изборима“.

– То је математика, то није увреда за било кога – тврди Обрадовић и додаје да Двери подсећају на ДСС у време избора који су претходили петооктобарским променама.

– Моје колеге из опозиције имају проблем да подрже једног новог Војислава Коштуницу који може да победи Вучића – нагласио је Обрадовић и избегао да директно одговори на питање да ли мисли да је он “тај нови Војислав Коштуница“.

ГЗС/ Извор: Н1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic rezim vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Zoka

    Zato bi ti bilo dobro Obradovicu da se pridruzis Vucicu i da zajedno gradite ovu jadnu Srbiju.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.843.508 посета
    Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)