СНС у Лучанима спрема 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
СНС у Лучанима спрема
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
18.07.2016 | 0 коментар(а)



Лучани - Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Лучанима, саопштио је да врши припреме за унутарстраначке изборе, који се очекују на јесен,

као и претстојеће председничке изборе 2017. године, али уједно се спрема и за "проветравање" у својим редовима.

"Председник СНС Александар Вучић, пре непуне три године, на место повереника ОО СНС у Лучанима поставио је Слободана Јоловића и Александра Пајовић. Поштујући смернице председника Извршног одбора СНС, Повереништво странке у Лучанима дало је налог свим повереницима МО да покрену активности на ревизији чланства и истовремено изврше наплату чланарине за 2016. годину, чиме се врши "пресек" стања и припреме за предстојеће унутарстраначке изборе на јесен и председничке изборе наредне године", наводеи се у саопштењу.

За одржавање унутарстраначких избора напредњака у Лучани, повереници Јоловић и Пајовић су обезбедили све услове предвиђене Статутом и Правилником о локалној организацији СНС и то још пре две године: формирали су 38 Месних одбора - у свакој МЗ по један, постављени су повереници у свих 38 МО, повећан је број чланова са око 400 на 2.787 (око 15 одсто у односу на број бирача), на парламентарним изборима 2014/2016 остварен добар изборни резултат - 61,38, односно 57,66 одсто, на локалним 2014. године СНС је изашла самостално и остварила 52 одсто и скупштинску већину (што је ако се узме у обзир да је коалициони партнер на републичком нивоу – Нова Србија, такође ишао самостално и освојио 15,22 одсто, бољи изборни резултат од оствареног на републичким), спроводили смо све страначке активности и испуњавали све страначке обавезе, чиме су се у потпуности стекли услови за унутарстарначке изборе.

"Након унутарстраначких избора, за које смо у потпуности спремни и које ћемо одржати у мирној и демократској атмосвери, са потпуно дефинисаним програмом деловања на локалном нивоу, провереним и искусним кадровима и кандидатима за најодговорније унутарстарначке функције који су се остварили у страначким активностима у претходном периоду, СНС у општини Лучани постаће стабилан и чврст фактор у креирању политике на локалном нивоу и без ичијег утицаја", пише у саопштењу.

Биће то, истичи напредњаци, прилика да се изврши и кадровска селекција и препознају они који су поштовали програм и акта СНС и од стране из страначког живота сви који су нам наносили штету у јавности, странку користили за личне интересе или су били под утицајем разних препознатљивих интересних група које се, по правилу, приклањају свакој власти да би сачували своје привилегије и незаконито стечено богаство, или да би до привилегија и богаћења дошли корупцијом и на лакши начин.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.110.316 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)