Срамно развлачење мртвог човека од локалног спекулантског таблоида, комшије тврде супротно, био је добричина, нека му је лака земља 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Срамно развлачење мртвог човека од локалног спекулантског таблоида, комшије тврде супротно, био је добричина, нека му је лака земља
Trenutno na sajtu: 235       |       Podeli:
08.11.2022 | 4 коментар(а)



Просто је невероватно да један локални таблоид толико кидише на мртвог човека, спекулишући његовим карактером и поштењем,

вероватно тражећи још једну жртву или да заради који клик у својим конструкцијама. Зар је могуће, и да ли је нормално, да предавање о моралу држи неки власник, неког медија, који се пет пута женио, и чији је уредник хомосексуалац?!

Да ли је нормално да неко толико задире у нечију приватност не мислећи о последицама и шта све може доживети несрећна жена?

Имате ли образа (а сви знају да немате), када завирујете по туђим креветима и држите предавање о моралу који сте баш ви урушили до краја!?

Да ли бисте тако јуришали на човека, да је можда геј као ваша дружина, и како то да вас не занима случај педера у Ивањици, али сте спремни, да човека који је волео жене још неколико пута убијете?!
Како то, да ни једном нисте написали да се ради о добром човеку који је учествовао у бројним хуманим акцијама, да има сјајну породицу и децу, да никога никад није увредио и понизио, све супротно, што ви чините под плаштом новинарства!?

А ево шта кажу они који су га познавали.
„Знам га од детињства, сјајан и изузетно добар човек, увек је био спреман да помогне. За њега нема нико реч да каже, био је тих и миран човек. Искрено ми га је жао, као друга и као комшије. Нека му је лака земља, жао ми је што навлаче љагу на једну добру и честиту породицу. То могу да раде само идиоти. Његов грех је што је можда волео, али сигурно не мушкарце. Зна се ко суди, а ове барабе које лају и каменују мртвог човека већи су грешници од њега. Знам да он то никоме не би урадио”, каже један од првих комшија преминулог.

Иначе, покојника ће достојанствено испратити породица на вечни починак како и заслужује.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (4)

  • Ozonnovcii

    Pa šta očekivati od Cojla Manojla koji ljaga ljude . Nego pitam jel se oglasio Cvorčić,Poledica, Pavle zvani furuna??? Njima ovo ne može da se desi nikako..
  • Ozonnovcii

    Pa šta očekivati od Cojla Manojla koji priča neistine za ljude . Nego pitam jel se oglasio Cvorčić,Poledica, Pavle zvani furuna??? Njima ovo ne može da se desi nikako..
  • Milorad

    Najzad ljudska reakcija na hajku na jednu nesreću i tračak nade da ima neko normalan.
  • Sestra

    Da,sve ste u pravu!Ali ovo je izmedju ostalog donela sloboda medija i demokratija!Užas!!!Za ovakve i slične priče gradjani Srbije izdvajaju sredstva preko budžeta.Ovo pre trideset i četrdeset godina nije smelo nikako.Društvene mreže su donele dobrobit,ali mnogo zla i tragedija.Počuvaj u miru BRATE MOJ!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.743.071 посета
    Тренутно на сајту: 236 посетилац(a)