Чачанин са 19 пресуда са наногвицом украо бицикл 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачанин са 19 пресуда са наногвицом украо бицикл
Trenutno na sajtu: 558       |       Podeli:
25.01.2023 | 1 коментар(а)



Чачак – Основно јавно тужилаштво у Чачку поднело је оптужни предлог притв мештанина М. Р. (43), теретећи га за кривично дело крађе.
Илустрација, фото: РИНА

У предлогу се наводи да је окривљени 19. априла прошле године у 15.15 сати у Чачку, у интервалу дозвољене шетње (15.00 – 17.00) пошто издражава казну затвора у кућним просторијама са електронским надзором, изашао из стана и отишао до хостела „Силверхаус”. Ту је украо бицикл „стоук”, црни са малим знаком швајцарске заставе на раму. Двоточкаш је имао 21 брзину, корпу на задњем блатобрану, а вреност бицикла је 23.456 динара. Он је власништво оштећеног М. Ћ. из Чачка који је бицикл оставио уз двориште хостела, а крадљивац је одмах бицикл продао малолетном дечаку Б. Ђ. за само 1.000 динара, и тако починио кривично дело крађе.

Окривљени М. Р., иначе, у протеклих 17 година осуђен је 19 пута у Општинском и Основном суду у Чачку, углавном због крађа.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Darko

    Nije bio dobro vezan lancom. I on i bicikl



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.106.940 посета
    Тренутно на сајту: 557 посетилац(a)