Андријана Савић путује у Порторико на избор за Мис света 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Андријана Савић путује у Порторико на избор за Мис света
Trenutno na sajtu: 233       |       Podeli:
19.11.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Милановчанка Андријана Савић данас путује на избор за Мисс света у Порторико.
Мис Србије Андријана Савић Фото: ГЗС

Тим поводом, јуче је у београдском ресторану „Драгуљ“ одржан свечани коктел. Бројни познаници, сарадници и породица Андријани су пожелели срећан пут и пуно успеха на предстојећем такмичењу, а за њу су имали само речи хвале.

„Андријана је за две године стасала у једну грацију, у једну праву принцезу. Изградила је дамски стил, стекла образовање које је за сваку похвалу. Ми смо упознали и обучавали разне девојке, али она одише једном посебном елеганцијом”, рекла је Весна Југовић, власница компаније Мисс YУ.

Присутнима се обратио и Мирко Пучијашевић, кореограф који је у претходне две године радио са Андријаном и који је осмислио кореографију за њено представљање на избору за Мисс света. У питању је српски трокорак, уз који ће наша представница играти грчки, турски и ирски национални плес, а што се тиче тиче наших, српских игара, она ће у народној ношњи одиграти комбинацију Чачка и Моравца.

Лепа мисица је још једном изразила понос што долази из Горњег Милановца и задовољство што су неки од кадрова за спот којим ће се представити снимани управо у њеном родном граду.

„Део моје презентације је и видео материјал којим ћу представити себе и своју државу. Спот је радио Дејан Милићевић и он почиње снимцима Горњег Милановца, на моје велико задовољство. То је град у коме се осећам најбоље и најсигурније, град у коме живе људи великог срца који су од почетка били уз мене. Надам се да ћу овим спотом одушевити људе широм света”, истакла је Андријана.

Андријана је на поклон од Општине Горњи Милановац добила реплику печатника кнеза Лазара која ће у Порторику бити продата на аукцији, а сав приход од продаје ће отићи у хуманитарне сврхе.

 

 


ГЗС/ГМ Прес

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mis andrijana savic portoriko

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.217.518 посета
Тренутно на сајту: 232 посетилац(a)