Nov asfalt za žitelje sela Družetići 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Nov asfalt za žitelje sela Družetići
Trenutno na sajtu: 214       |       Podeli:
30.04.2024 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - U cilju ravnomernog razvoja opštine Gornji Milanovac, novi metri asfalta stigli su do svakog sela



i do svakog zaseoka. Naime u Družetićima, na lokaciji Kaljevića brdo, Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, obišao je radove na asfaltiranju nekategorisanog puta u dužini od 610 metara.

-Kao što možete da vidite opština Gornji Milanovac brine o svakom delu svoje teritorije. UDružetićima koji su od Gornjeg Milanovca udaljeni 40 kilometara, asfaltiramo deonicu puta. Vrednost radova je pet i po miliona dinara. Pored lokalne samouprave u finansiranju radova učestvuju i meštani u odnosu 3:1. Ovo je najbolji pokazatelj da je ljudima koji ostaju da žive na selu veoma bitna infrastruktura, da zajedno sa nama ulažu u izgradnju puteva, a sve u cilju da nastave da žive i rade na selu, da obrađuju zemlju, da se bave stokom i obavljaju sve druge poslove. Ja sam srećan kada mogu da im izađem u susret i na ovaj način, udruživanjem sredstava, zajednički pravimo i gradimo naš Milanovac i naša sela - istakao je predsednik Kovačević.

Izvođač radova na asfaltiranju ove putne deonice je preduzeće „Svin” Gornji Milanovac.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti asfalt gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.198.328 посета
Тренутно на сајту: 215 посетилац(a)