Проглашени најбољи рецитатори Моравичког округa, Ивањичани бриљирали 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Проглашени најбољи рецитатори Моравичког округa, Ивањичани бриљирали
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
25.04.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Културни центар Горњи Милановац, у сарадњи са Савезом аматера Србије, јуче је у Дому културе у Горњем Милановцу организовао

ONLINE такмичење рецитатора Моравичког округа. Такмичење које је од 10 сати емитовано на YouTube каналу у три старосне категорије, окупило је најбоље рецитаторе: Горњег Милановца, Ивањице и Лучана.

У категорији млађих основаца најбоља је била Бранка Савић из Лучана. Друго место освојила је Теодорa Видојевић из Горњег Милановца, док је треће место припало Емилији Костић из Прилика код Ивањице.

У категорији рецитатора од 5. до 8. разреда прво место освојила је Мина Маричић из Ивањице, док су нешто слабији били Ива Петровић из Ивањице и Лара Милена Мартин из Горњег Милановца.

Одлуком жирија у саставу: Верица Костић, докторанд професор српског језика и књижевности (Ивањица), Бошко Ломовић, писац и професор српског језика и књижевности (Лучани) и Александра Бојовић, мастер професор српског језика и књижевности (Горњи Милановац), Моравички округ на финалној смотри рецитатора у Ваљеву представљаће и Милош Боровић из Ивањице, као најбољи рецитатор у категорији средњошколаца. Катарина Котуровић и Ангелина Јоловић из Ивањице заузели су друго, односно треће место.

Жири је доделио и неколико похвала.

Похвале су добили : Теодора Даниловић (Ивањица) и Вишња Цветковић (Горњи Милановац) (млађи узраст), Исидора Лазић, (Горњи Милановац) и Невена Стевановић, (Горачићи, Лучани) (средњи узраст), и Милица Стефановић, (Ивањица) (старији узраст).

Републичка смотра рецитатора “Песниче народа мог“ биће одржана 14. и 15. маја 2021. године у Ваљеву.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nagrade recitatori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.189.629 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)