Успешна година за такмичаре болдибилдинга и фитнеса 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Успешна година за такмичаре болдибилдинга и фитнеса
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
24.12.2022 | 0 коментар(а)



У Спортском савезу Србије уприлицен је пријем за такмицаре бодибилдинга и фитнеса који су у 2022.години остварили историјски успех.

Вишегодишња посвећеност и огроман рад у Савезу Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик резултирали су 21 медаљом, 10 је освојено на Светским првенствима док је 11 освојено на Европском сампионату. Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар ССС Горан Маринковиц угостили су председника ССББФБФА Горана Ивановица , потпредседника ССББФБФА Александра Дјордјевћа, генералног секретара Предрага Бицанина, селектора Зорана Стојића и наравно освајаче медаља.

На Светском првенству у бодибилдингу одрзаном у новембру месецу у Спанији Александар Лекић освојио је златну медаљу , Иван Бањац И Дејан Володер сребрна одличја, а Станислав Траило бронзану медаљу.
Најбоље на Светском првенству у фитнесу одржаном у октобру у Јужној Кореји су Миљана Ференц, Андреа Пос, Дусица Дјокић И Валентина Стругаревић, друго место на истом такмицењу освојиле су Маја Станковић и Милена Милетић. У мају месецу ове године на Европском првенству у боди билдингу И фитнесу у Шпанији злато су освојили Дусан Белић и Дамијан Радовановић, сребрне медаље Валентина Стругаревић, Милена Милетић , Дусица Ђокић , Александар Цветковић и Дејан Володер, док су бронзане медаље освојили Наташа Кандић , Иван Ђордјевић, Саса Лампас и Вук Ранковић.

„Свим освајачима медаља , као и руководству савеза најискреније честитам на истрајности и оствареним највећим успехом у историји боди билдинга и фитнеса. Част ми је И задовољство да могу да вас угостим и да разговарамо о начину на који Спортски савез Србије може да помогне овом спорту. Репрезентативци су представљали Србију на највћим такмичењима у најлепшем светлу , желим да из године у годину освајате одличја која ће вас уписати у историју спорта , а челним људима из Савеза Србије за боди билдинг , фитнес, боди фитнес и аеробик желим још више успеха. Спортски савез Србије је ту за све спортове , верујем да ћемо у будућем периоду моћи да вам помогнемо у остваривању нових успех”, рекао је председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.

Честиткама се придружио и генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић.

„Изванредан успех којим сте нас уцинили поносним. Честитам вам на освојеним одлицјима. Председник Штефанек и ја пратимо вас рад и верујемо да ћете у наредним годинама бити још много пута наши драги гости, а да ће повод бити све већи број медаља”, рекао је Маринковић.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.090.497 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)