Радосавчевић: Расте поверење корисника, али и број оних којима су потребне услуге Центра за социјални рад 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Радосавчевић: Расте поверење корисника, али и број оних којима су потребне услуге Центра за социјални рад
Trenutno na sajtu: 900       |       Podeli:
30.03.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако се број становника града Чачка смањио за неких 8000 у односу на претходни попис



број корисника којима су потребне услуге Центра за социјални рад ипак се повећао.

"Када говоримо о пословима из наше надлежности свакако говоримо о два аспекта, о броју наших корисника, односно пријава, али исто тако о дубини проблематике пријављених случајева. Што се тиче самог обима посла у Центру за социјални рад града Чачка претходне године се повећао број корисника, иако је пописом утврђено смањење броја становника, то се није одразило на кориснике који се нама јављају са различитом проблематиком, тако да смо на евиденцији Центра за социјални рад током претходне године забележили 8836 корисника. Оно што је први пут изненађујуће јесте да имамо што се тиче деце као веома осетљиве категорије повећање њиховог броја у делу који се односи на децу чији се родитељи споре око начина вршења родитељског права, док смо претходних година бележили да највише деце имамо у категорији породица којима је потребна материјална подршка. То и не изненађује када погледамо то да се број развода бракова у популацији повећава, тако да се повећава и број тих корисника. Обим посла се повећао, али се повећава и сложеност односно проблематика којом се бави Центар за социјални рад града Чачка”, рекла је Бранимира Радосавчевић директорка Центра за социјални рад града Чачка.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


centar za socijalni rad cacak korisnici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.009.110 посета
Тренутно на сајту: 901 посетилац(a)