Mali veliki ?ovek - Milo 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Mali veliki ?ovek - Milo
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
05.12.2023 | 1 коментар(а)



Arilje - Da prijateljstvo izme?u ?oveka i



Miloša Kolarevi?a iz sela Gorobilje kod Arilja. Njegov najbolji prijatelj više od dve godine je konj koji je dobio na poklon.

Miloš Kolarevi? iz Gorobilja kod Arilja, Foto: GZS

" Konj ?arli mi je najbolji prijatelj i sa njim provodim svoje vreme. Briga o njemu prepuštena je meni, jer je u mom vlasništvu. Ve?inu vremena provodimo zajedno, a sa njim sam išao u vrti?, od ?etvrte godine. Sada smo predškolci, ka




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MILOS KOLAREVIC GOROBILJE ARILJE KONJ ČARLI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Marko

    Svaka mu cast kada ovako mali zna sta hoce. A moram da pitam i pisca reportaze, zar Gorobilje nije opstina Pozega i nalazi se u neposrednoj blizini Pozege.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.409.900 посета
    Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)