Moravsko predvečerje: zapevali Jelena, Miroslav i Dušan 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Moravsko predvečerje: zapevali Jelena, Miroslav i Dušan
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
22.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Pred velikim brojem Čačana večeras je u okviru projekta Nacionalna Prestonica kulture 2023. na Gradskom trgu u Čačku održan je koncert



Moravsko predvečerje u okviru kojeg nastupati Dušan Svilar, Jelena Tomašević, Ana Bekuta i Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Ministarstva odbrane „Stanislav Binički".

Miroslav Ilić

„Drago mi je što ponovo pevam u svom Čačku, publika je kao i uvek fantastična. Ovaj grad je zaslužio titulu koju je poneo ove godine, ne bih da nabrajam nikoga, jer ne bih nekoga slučajno da zaboravim", rekao je za GZS Miroslav Ilić.


Kragujevčanka Jelena Tomašević zahvalila se Turističkoj organizaciji grada Čačka na pozivu i ovom prilikom čestitam gradu Čačku na laskavoj tituli koju je poneo ove godine.

Jelena Tomašević

„Čestitam vam na ovoj tituli apsolutno ste zaslužili, zbog velikog broja slavnih ljudi koji su odavde potekli, ali i pre svega istorije ovog grada koja je veličanstvena”, rekla je Jelena Tomašević. 

Ovo se može smatrati uvodom u letnji program koji Čačane, ali i sve posetioce očekuje narednih dva meseca.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vest cacak koncert miroslav ilic jelena tomasevic dusan svilar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.402.886 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)