Парезановић: Није било паралелних спискова, нити аутомобила без таблица, а ево зашто је Обрадовић лицемер 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Није било паралелних спискова, нити аутомобила без таблица, а ево зашто је Обрадовић лицемер
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
18.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Народни посланик и повереник СНС у Чачку, Марко Парезановић изјавио је на конференцији за новинаре

да је опозиција читаву кампању искористила да направи алиби за, како каже, изборни дебакл.

"Током целог дана имали смо провокације са њихове стране на сваком месту. Председник извршног одбора Двери је дошао чак из Пријепоља и упао на бирачко место у Котражи и малтретирао гласаче и чланове бирачког добора. Дошли су из свих делова Србије у аутомобилима који сигурно немају лучанске таблице. Имали су око 50 аутомобила на различитим бирачким местима.Поновићу још једном, није било паралелних бирачких спискова, нити је могуће, нити су нам потребни. Ми имамо спискове наших чланова и сигурних гласова, односно људи који су нам добровољно дали глас и податке. Сигуран глас постоји 15 година у изборним процесима. То не може нико да нам забрани, нити то утиче на изборни процес. Исто као што свако има уставом загарантовано право слободе кретања, тако ми имамо право да обезбедимо превоз нашем гласачу до бирачког места ако он то жели. Није било никаквих џипова, они сликају ладу ниву или дачију па кажу ово је џип. Није било аутомобила без таблица, јер су они имали пробне таблице истакнуте са предње стране у складу са законом, што је саобраћајна полиција проверавала,”, изјавио је Парезановић.

"Читао сам захтеве опозиције за фер изборе и стао сам на првој реченици. У првој реченици они кажу да су последњи фер избори били 2012. године. Тај проглас потписао је и Бошко Обрадовић. У часопису Двери из јуна 2012. године, на насловној страни пише крађа. Када отворите часопис видите уводну реч Бошка Обрадовића коју ћу ја цитирати: "Сама суштина ђурђевданских избора 2012. може се окарактерисати на следећи начин: опозиција је победила на гласању, а режим је украо на бројању". То је тај исти Бошко Обрадовић, не верујем да је то неки други Бошко. Он је сада потписао проглас у коме пише да су 2012. године били поштени избори, исти избори за које је експлицитно рекао да су покрадени на бројању. И ту се најбоље види колики је он лицемер,"закључио је Парезановић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


parezanovic izbori lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.194.102 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)