Сељак осуђен за крађу струје 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Сељак осуђен за крађу струје
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
06.04.2023 | 5 коментар(а)



Чачак – Основни суд у Чачку одредио је глобу од 100.000 динара пољопривреднику П. Р. из шумадијског села Бреснице



због крађе струје. Њега је предлогом тужилаштво у овом граду теретило да је оштетио дистрибутивну пломбу на бројилу и самовласно се прикључио на систем ЕД Србије, тако да мерни уређај није могао да региструје стварни утрошак струје. На тај начин померен је напонски мост а сељак је, тврди тужилаштво, од почетка 2019. до Марковдана 2021. незаконито прибавио корист од 177.000 динара.

Мораће суду да плати 3.000 динара на име паушала, тужилаштву трошкове чија ће висина да буде накнадно утврђена посебним решењем, као и 34.000 динара Електродистрибуцији на име имовинско правног захтева.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


struja gradja sud cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (5)

  • ??

    Proveritu trafo stanice u Trbusanima pa da vidite kako se krade i ko krade struju
  • Brko

    a kada su GRADJANI Boba i Brena krali struju u Beogradu i na Zlatiboru koliko znam nisu dobili kazne i nisu dobili epitet varosani koji kradu struju .A ovo sto se koristi izraz seljak seljacina seljancura i vredjanje svih koi ne zive u gradovima treba zakonom zabraniti ako mislite da neko ostane na poljoprivredi .A to je kroz vekove bijo nazdraviji segment drustva
  • BG

    Dosad su krali na kantar sad na strujomer
  • Morava

    A, šta je bilo sa jednim poznatim pečenjarem sa kružnog puta koji je, pre par godins, uhvaćen u krađi struje? Puj pike ne važi.
  • ?

    Trebà proveriti sve trafo stanice mnogo se krade struja. Mi koji redovno placamo smo budale,a oni face. Sramnooo



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.996.058 посета
    Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)