Ускоро готова Голд гондола 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Ускоро готова Голд гондола
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
20.10.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - На међустаници „Голд гондоле“, поред Рибничког језера радови на постављању анкера су у пуном јеку.

Поред представника компаније „Амига“ из Краљева и МПП „Јединство“ из Севојна, присутни су стручњаци и инструктори француске компаније ПОМА.

 Радови на „Голд гондоли“ које изводи конзорцијум чији је носилац МПП „Јединство“ улазе у завршну фазу. На међустаници „Голд гондоле“ поред Рибничког језера, јуче је постављен анкер главног редуктора. Комплетни грађевински радови на овој фази биће завршени до 10. новембра, затим следи монтирање опреме које ће према плану и динамици бити завршено до краја месеца.

 „Тренутно се поставља последњи део а то је анкер на међустаници, носач хидромотора, чиме се завршавају сви функционални и технички везани услови за монтажу сајле и свих осталих делова као и завршну монтажу опреме на полазно-излазној станици и на међустаници. Што се тиче грађевинских радова они су са јучерашњим даном, бетонирањем стуба 34 који се налази на средини црне стазе Змајевац, практично завршени. Креће се у развлачење главне сајле а сајла за сигнални кабал је скоро развучена ", рекао је Зоран Радибратовић-технички директор МПП „Јединство“.

 Радови на међустаници изводе се ужурбано те се приводе крају и бетонски радови на изградњи гараже за кабине. Такође, завршени су и бетонски радови на још преостала два стубна места Т33 и Т34 на Торнику, терену који је врло неприступачан и захтеван. До првог новембра биће подигнути свих 36 стубова па ће се почети са уплитањем и развлачењем главне сајле.

 „Уколико нас време послужи, крајем новембра монтажа би требало да се заврши и да се полако крене у процедуре пуштања, проба електро и машинског дела, пробни рад и све остало ", каже технички директор „Јединства“.

Почело је монтирање носеће сајле за комуникацијски сигнални кабл пречника од 18мм, од првог стуба на почетној станици до деветнаестог на међустаници. Француски експерти заједно са извођачима радова, асистирају на равнању стубова и припреми опреме за монтажу међустанице, која је допремљена на локацију.

ГЗС / РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gold gondola zlatibor cajetina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.449.738 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)