Недимовић посетио Котражу и обишао млекару Валета 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Недимовић посетио Котражу и обишао млекару Валета
Trenutno na sajtu: 254       |       Podeli:
08.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Министар пољопривреде Бранислав Недимовић обишао је јуче Котражу и одржао трибину у просторијма хладњаче „З.А. Фруит”

где је разговара са пољопривредним произвођачима, малинарима, представницима удружења малинара и представницима хладњача о тренутној ситуацији у области пре свега јагодичастог воћа а затим и ономе шта их у наредном периоду чека.

На самој трибини грађани су имали прилику да непосредно питају министара како о свим проблемима у пољопривреди тако и ономе шта их чека у наредном периоду кроз субвенције које министарство припрема.

Земник председника општине Лучани Миливоје Доловић рекао је да је министар Недимовић посебно похвалио програм мера подршке пољопривреди који спроводи локална самоуправа и који је по мери пољопривредних произвођача са овог краја са посебним освртом на сточарство.

„Министар је обишао и млекару `Валета` која не ради већ неколико година и том приликом је истакао да је у овом тренутку најбитније наћи стратешког партнера садашњим власницима како би се што пре отпочело са процесом производње”, казао је Доловић додајући да се већ наредних дана очекује долазак стручних служби из Министарства пољопривреде у саму млекару како би се што боље сагледала ситуација и њено стање како би се могло предочити будућем стратешком партнеру.

Иначе, млекара „Валета” је производила јогурт, фету сир, моцарелу и сутлијаш и као таква била добитник много награда на Новосадском сајму.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kotraza mlekara Nedimovic ministar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.326.301 посета
Тренутно на сајту: 255 посетилац(a)