Ариљски већници - повећан износ за вантелесну оплодњу, вртић за треће дете бесплата 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Ариљски већници - повећан износ за вантелесну оплодњу, вртић за треће дете бесплата
Trenutno na sajtu: 1198       |       Podeli:
31.01.2023 | 0 коментар(а)



Ариље - Борба против беле куге на западу Србије води се храбро и пожртвовано, а у прилог томе говоре и нове одлуке у општини Ариље.

На седници Општинског већа донета је одлука о повећању средстава којим се из буџета финансира процес вантелесне оплодње.

„Износ од 300.000 динара сада је повећан на 400.000, а за ту намену издвојено је два милиона из локланог буџета, наравно уколико буде било потребе урадићемо ребаланс и обезбедити и додатна средства ако се пријави више наших суграђана. Наш циљ је да овај износ наредних година још увећамо и што смо више у могућности да помогнемо брачним паровима који се боре за потомство", изјавио је за РИНУ Предраг Маслар, председник општине Ариље.

На седници Општинског већа одлучено је и да боравак у вртићу за треће дете буде бесплатан.

„Без обзира на године остало двоје деце и да ли су и она у вртићу или не, за треће дете вртић је бесплатан. Можда то и није нека огромна финансијска помоћ, али свакако је још један начин да покажемо да водимо бригу о родитељима и нашим најмлађим. Тако ћемо настваити и у будућности", додао је Маслар.

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.995.789 посета
Тренутно на сајту: 1198 посетилац(a)