Traže se izvođači za gradnju i dogradnju trening centara za dualno obrazovanje u Požegi 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Traže se izvođači za gradnju i dogradnju trening centara za dualno obrazovanje u Požegi
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
26.03.2024 | 0 коментар(а)



Požega - Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je tender za radove na izgradnji 1. grupe centara za dualno obrazovanje



u Srbiji, kojih je planirano ukupno 12. Naručilac posla je Kancelarija za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Republike Srbije, koji namerava da deo sredstava iz kredita Evropske investicione banke iskoristi za troškove projekata rekonstrukcije i dogradnje Centra za obuku u Požegi, u okviru Tehničke škole Požega.
Rok za izvođenje radova je godinu dana.

Rekonstrukcija i dogradnja Centra za obuku u Požegi, u okviru Tehničke škole Požega, obuhvatiće građevinske, hidrotehničke, elektroenergetske, telekomunikacione i mašinske radove, kao i radove zaštite od požara. Šemom je predviđeno izvođenje radova na više objekata.
Rok za izvođenje ovih radova je 270 dana.
Kada je reč o Požegi, premijerka Ana Brnabić najavila je početkom prošle godine da će od tamošnje Tehničke srednje škole biti napravljen regionalni trening centar za CNC obradu, jer je to najdeficitarnije zanimanje.

Ona je rekla da je Vlada do sada u Tehničku školu uložila 620.000 EUR, a da će u drugoj biti uloženo još 1,7 mil EUR, od čega 1,1 miliona u građevinske radove i 520.000 EUR u opremu.

 

 

GZS / E kapija




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.327.258 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)