Вођа навијача Слободе: Најважније је што смо испред Борца, они остају у трећем рангу, а ми идемо горе, довиђења Чачани!! 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Вођа навијача Слободе: Најважније је што смо испред Борца, они остају у трећем рангу, а ми идемо горе, довиђења Чачани!!
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
09.06.2022 | 3 коментар(а)



Ужице – Дејан Михаиловић „Микса” вођа је навијача новог шампиона западне Србије, Слободе из Ужица.

Фудбалери ужичког српсколигаша завршили су бурну и занимљиву сезону као први, оставивши пуно ривала иза себе, али је за „Миксу” најважније што им је традиционални супарник, Борац из Чачка, „остао за петама”.

За Глас западне Србије Михаиловић каже да, као једна од најбоље организованих навијачких група у западној Србији, не очекују ништа специјално, осим труда и рада фудбалера, а да им је примарно да клуб стабилно функционише.

„Слобода је била у најјачем друштву и играла са најјачим српским тимовима. Много се прича да су циљеви велики и да је ту пролаз у Суперлигу. Свакако, опрез није наодмет. Ми као страсни поштоваоци нашег клуба и навијачи поручујемо да нама резултат никада није био у првом плану, нама је пресудно да клуб гура у којем год рангу такмичења био, а подсетићу били смо и у четвртом и другом и првом, и да се момци боре и исказују оданост грбу и дресу”, навео је Михаиловић.

Ако резултат, како каже, није примаран, локал-патриотизам и „ситно пецкање” 50 километара удаљених навијача чачанског Борца јесте.

„Нама је апсолутно најважније што смо испред Борца из Чачка. Срећа у свему је још и већа са сазнањем да ми идемо у други ранг српског фудбала, а они остају у трећем!”, јасан је вођа навијача Слободе.

Протеклих недеља и месеци водила се велика битка између Слоге из Пожеге и Слободе. Она је била видљива сваком најобичнијем посматрачу стања на табели „Запада”.

„Микса” међутим напомиње да је Слобода велики клуб са организованим навијачима, док Слога готово и нема навијачку групу.
За њега су, стога, и приче о ривалству са Слогом и трци која је до последњег кола вођена са Пожежанима за прво место само „такозване”.

„Ми у Пожези имамо огромну нашу навијачку групу и то су људи који верно прате Слободу и долазе из Пожеге на наше утакмице као и на гостовања. Неколико десетина њих долази у Ужице на наш домаћи терен, а када је последњи пут игран тај ’такозвани дерби’ у Пожези, па било је више Пожежана са нама него оних који су били уз Слогу”, закључује „први навијач” Слободе, уз додатак:
„Ми Пожегу сматрамо као ’предграђе Ужица’”.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UZICE SLOBODA FK SLOBODA LIGA ZAPAD PRVA LIGA FUDBAL BORAC CACAK FK BORAC 1926 SLOGA POZEGA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • ZORAN

    Sve čestitke Slobodi , na uspehu i prolazu u viši rang takmičenja . Nadam se da ćete iduće godine dolaziti u Gornji Milanovac ili Lučane , da gledate SUPER LIGU .
  • rade

    da bog da vam crkla krava je staro srpsko dobro susedsko saosećanje divni su srbin narod mrze i sebe i druge
  • Plemićiz Palilule

    San svakog Užičanina je da bude Čačanin



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.212.461 посета
    Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)