Ковачевић угостио Мис Србије Андријану Савић, полуфинале избора за Мис у Прањанима на Сабору виолиниста 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Ковачевић угостио Мис Србије Андријану Савић, полуфинале избора за Мис у Прањанима на Сабору виолиниста
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
20.01.2020 | 1 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Дејан Ковачевић уприличио је пријем за младу Горњомилановчанку

Андријану Савић, која је понела престижну титулу Мис Србије за 2019. годину. Он је том приликом истакао да је поносан што је наша суграђанка Андријана успела да се попне на трон најлепше девојке у Србији, као и да ће је општина Горњи Милановац подржати за одлазак на манифестацију Мис света, где ће представљати Србију, али и на најбољи могући начин промовисати нашу општину.

Овом приликом је са представницима Miss Yu компаније договорено да се полуфинале избора за Мис Србије ове године одржи у оквиру Сабора виолиниста Србије у Прањанима.

„Разговарали смо да у оквиру Сабора виолиниста Србије направимо полуфинално такмичење, где ће девојке из овог краја имати прилике да се такмиче и да директно буду пласиране у финале за Мис Србије за наредну годину. То повлачи неке бенефите, које сама организација доноси, а ја бих истакао један од њих, а то је бесплатно школовање, које организација преузима на себе. Ми ћемо се трудити заједно са Андријаном да вршимо промоцију свих лепота општине Горњи Милановац и да на тај начин повежемо њену титулу Мис Србије са општином из које она потиче, са једне стране, а са друге стране да са тим вршимо и туристичку промоцију општине Горњи Милановац, тако да ће сарадња бити обострана“, истакао је председник Ковачевић.

Симболично, председник општине поклонио је Андријани књигу „Обреновићи у музејским и другим збиркама Србије и Европе“ , поручивши јој да буде поносна што потиче из краја који је ризница стварања модерне Србије, као и да ће је тај крај подржавати и пратити њене даље успехе.

Иначе, Андријану до краја године чека напоран рад, који се огледа кроз хуманитарне активности, учешће у заштити екологије, али и наставак школовања, за које је добила стипендију као актуелна Мис Србије. Такмичење за Мис света биће одржано у Тајланду, у децембру ове године.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac dejan kovacevic mis srbije sabor violinista pranjani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Гледалац

    Стварно лепа..нема даље...



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.158.999 посета
    Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)