Малетковић: Мислим да људи још увек нису довољно свесни колико осигурање значи 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Малетковић: Мислим да људи још увек нису довољно свесни колико осигурање значи
Trenutno na sajtu: 249       |       Podeli:
11.03.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако смо сведоци све већег броја пожара и поплава широм Србије,



већина становништва не осигурава своје стамбене објекте.  Према речима грађана најчешћи разлог је економска ситуација, агенти осигурања мишљења су да сама делатност још увек није довољно заживела код нас, али и да људи нису довољно свесни озбиљности појединих ситуација.

"Код нас народ још увек није свестан шта осигурање заправо значи и веома мали број осигурава се од пожарних ризика који су основ. Уз те пожарне ризике људи могу да осигурају своје објекте и од поплавног ризика и од ризика земљотреса. Мислим да је у питању економска ситуација, људи рачунају да је то изузетно велики трошак, мада ипак није, у питању је веома мали новац, да бисте осигирали од свих ризика свој стан или грађевински објекат, кућу или рецимо пословни простор. Надам се да ће се вратити то неко старо осигурање, ја памтим када је на свакој кући стајала табла ОС, људи су се осигуравали, били по обавези или довољно, а то је и велико растерећење државе, пренос на осигуравајуче куће, што је у сваком случају повољније за све", рекао је Михајило Малетковић саветник у продаји осигурања, Миленијум осигурање.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nezivotno siguranje pozar poplava znacaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.308.624 посета
Тренутно на сајту: 250 посетилац(a)