Нови садржаји на Ски центру Жари 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Нови садржаји на Ски центру Жари
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
10.10.2018 | 0 коментар(а)



Сјеница - Потписивањем уговора о реализацији радова на изградњи тјубинга са пратећом

опремом и инсталацијама, отпочиње изградња новог садржаја на сјеничком ски центру, саопштено је на сајту општине . Радове ће изводити предузе“Integral Trading Corporation” из Београда, заједно са предузећем “Хидромонтажа”, такође из Београда.

Вредност радова износи 32.228.400,00 динара (са ПДВ-ом), средства су обезбеђена од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација и из Буџета општине Сјеница.

Приликом потписивања уговора, председник општине Сјеница Хазбо Мујовић је истакао да су нови садржају на Ски центру “Жари” од великог значаја, јер ће допринети већој посећености, повећању атрактивности целог ски центра, створити услове за даља улагања и уврстити Сјеницу у препознатљиве дестинације за одмор и рекреацију. Тјубинг као нови садржај ће свакако допринети развоју Ски центра и Сјенице, пошто ће радити у току целе године.

Иначе, тјубинг стаза представља специјализовану пластичну подлогу на којој је могуће санкање, уз помоћ великих гума, и зими и лети. Намењен је посетиоцима свих узраста којима је заједничко једно – жеља за добром забавом. Паралелно са тјубинг стазом изграђена је и покретна трака која ће моћи да се користи и зими за превоз скијаша.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sjenica tjubing skistaza zari

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.362.725 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)