Успешна сезона у кампу на Златибору 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Успешна сезона у кампу на Златибору
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
01.11.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Након успешне летње туристичке сезоне на Златибору и ауто камп на овој дестинацији

може се похвалити одличним резултатима. Смештен у пријатном окружењу, недалеко од центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, пружио је многобројним камперима несвакидашњу прилику за уживање у планинским пејзажима и одмор у хладу златиборских борова. Након изазовне ситуације за туризам изазване пандемијом корона вируса, златиборски камп је забележио раст туриста од 64,37 одсто у односу на претходну годину.

Ове сезоне запажен је већи број индивидуалних посета, док су камп посетиле и организоване групе. Традиционално, највећи број организованих група у камп „Златибор" стигло је из Холандије, док су камп већ традиционално посетили и гости из Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Такође на немачком тржишту бележимо раст и у смислу доласка нових посетилаца кампа, али и у смислу повратка старих гостију.

Из године у годину број кампера на Златибору све више расте. Одлични услови и квалитет који оправдава максималне три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају на Златибор. Активности Туристичке организације Златибор усмерени на пропаганду и нове садржаје условили су долазак великог броја кампера и са нових тржишта, па се камп Златибор на првом месту може похвалити изразитом конкурентском предности у односу на остале видове овог смештаја у Србији. Како би камп одржао титулу једног од најуређенијих кампова у Србији, извршени су радови на уређењу простора, постављању нове заштитне ограде, опремању заједничких просторија, уређењу камп парцела.

Задовољни овогодишњим резултатом пословања, ауто камп већ почиње са припремама за следећу годину. Нови и још бољи услови у кампу, промоције на традиционалним али и новим тржиштима кроз маркетиншке активности туристичке организације Златибор, наступи на највећим сајмовима широм Европе су активности које ће бити предузете у наредном периоду како би резултати били што бољи а посетиоци што задовољнији боравком у кампу и на Златибору.

 


Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor kamp sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.478.414 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)