Гробље аутомобила у центру Краљева, грађани згрожени 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Гробље аутомобила у центру Краљева, грађани згрожени
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
09.12.2021 | 0 коментар(а)



Kраљево - Док је пре неколико деценија имати "југа" или неки други Заставин аутомобил било луксуз, сада су ови аутомобили раритети на
Гробље аутомобила у центру Краљева, грађани згрожени, Фото: РИНА

српским путевима или су већ завршили као старо гвожђе на отпадима. Међутим, неколико примерака ових возила већ годинама стоји на паркингу испред зграде Градске управе у Краљеву, а поједини грађани га називају и гробљем аутомобила, преноси РИНА.

"Око њих се скупља смеће, изгледају заиста ужасно. По регистарским ознакама рекло би се да одавно нису ни регистрована и да их одавно нико не користи. Ту стоје у заузимају место. Нека возила су откључана са отвореним прозорима, преко лета се плашимо да ту може бити и змија", рекао је за РИНУ грађанин Краљева.

Фото: РИНА

Ова возила су власништво града и до пре неколико година служила су као службени аутомобили инспекторима који су са њима ишли на терен. У градској управи, кажу да су више пута покушавали да продају аутомобиле који су власништво града, али купаца није било, међутим да би Рашки управни округ продао возила морају да добију сагласност од Владе Републике Србије.

“Одмах након пописа, тражићемо дозволу да возила продамо у старо гвожђе јер немају употребну вредност”, рекли су у Градској управи града Краљева..

Грађани се надају да ће ова хаварисана возила ускоро завршити на неком отпаду, како више не би кварила изглед града на Ибру.

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.586.574 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)