Uskoro šalter za pribojske preduzetnike 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Uskoro šalter za pribojske preduzetnike
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
17.07.2023 | 0 коментар(а)



Priboj - Prateći aktuelne probleme poslovanja preduzetnika, Sektor za preduzetništva PKS, pokrenuo je projekat




otvaranja šaltera za preduzetnike na teritoriji Republike Srbije.

Rad šaltera za preduzetništvo u Priboju omogućio bi preduzetnicima da na brz i jednostavan način, dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.

U funkciji pripreme za otvaranje šaltera Privredne komore Srbije u našem gradu,u Priboju je održan sastanak kod predsednika opštine Lazara Rvovića,sa delegacijom RPK Užice,na kome su dogovarani detalji budćeg Sporazuma o poslovno - tehničkoj saradnji,koji će biti potpisan krajem avgusta,kada se i planira otvaranje šaltera za preduzetnike u okviru Regionalnog inovacionog startap centra u Priboju.
Kroz saradnju sa lokalnim samoupravama, cilj je da se preduzetnici,na efikasan način informišu, upoznaju i obaveštavaju, o svim aktivnim programima i aktivnostima i na taj način postanu neizostavan deo mehanizma razvoja privrede u Srbiji.

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.330.883 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)