Влада Србије именовала Марка Парезановића за новог начелника Моравичког округа 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Влада Србије именовала Марка Парезановића за новог начелника Моравичког округа
Trenutno na sajtu: 752       |       Podeli:
10.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Влада Србије на данашњој седници именовала је Марка Парезановића
Марко Парезановић начелник Моравичког управног округа Фото: ГЗС

за новог начелника Моравичког управног округа. Моравички управни округ је један од 30 округа у Србији, а чине га град Чачак и општине Горњи Милановац, Лучани и Ивањица.

Марко Парезановић рођен је 1986. године у Београду. У Чачку је завршио Основну школу Филип Филиповић и средњу Техничку школу. Основне академске студије завршио је на Факултету техничких наука у Чачку на коме је стекао звање Професор технике и информатике. Мастер студије завршио је на Факултету политичких наука у Београду као Мастер политиколог.

Парезановић је након три године рада у чачанској Електродистрибуцији, два пута биран за народног посланика у скупштини Републике Србије, 2016. и 2020. године. Један је од оснивача Српске напредне странке, а у периоду од 2015. до 2020. године обављао је функцију повереника Градског одбора ове странке у Чачку. У скупштини Србије био је члан Одбора за правосуђе, државну управу и локалну само управу, екологију и просвету, као и председник посланичке групе пријатељства са Краљевином Белгијом.

На месту начелника Моравичког управног округа Парезановић ће наследити Слободана Јоловоћа коме је 8. новембра истекао мандат.

 

 

ГЗС/Медиа портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nacelnik moravickog upravnog okruga marko parezanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.602.175 посета
Тренутно на сајту: 753 посетилац(a)