Двери Чачак: Направићемо нормалан систем и уређену државу 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Двери Чачак: Направићемо нормалан систем и уређену државу
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
12.03.2022 | 3 коментар(а)



Чачак - Социјална и економска правда, борба за „малог” човека, за радника и сељака,
Фото: ГЗС

за домаћа мала и средња предузећа и економски патриотизам, нека су од основних начела политике Двери. Српски Покрет Двери учиниће да Чачак и Србија, након избора 3. априла, поново припадају њеним грађанима, а не неколицини појединаца. Тај процес ћемо комплетирати након априлских избора, а затим и ванредних локалних избора. У том правцу, учинићемо следеће:


 - Оснивањем антикорупцијског тима и интерног ревизора, спречићемо страначко запошљавање и негативну селекцију, рад јавних предузећа и градских управа биће редовно контролисан, а пословање значајно унапређено. Преиспитаћемо да ли су локални појединци, блиски власти, редовно измиривали пореске обавезе према граду. Преиспитаћемо све афере и уговоре које је ова власт направила. Пракса намештања тендера ће постати заборав.


 - Направићемо систем који ће давати најбоље људе и креирати најбоља решења, а уклонити све страначке паразите и подобне појединце. Направићемо атмосферу у коме ће свако моћи да конкурише и добије посао и субвенције, без страха да ће тај посао добити страначки послушници.

- Отварањем Канцеларије за инвеститоре из расејања, новим, квалитетним Центром за развој привреде и пољопривреде, Центром за предузетништво и другим системским решењима направићемо Чачак местом са позитивном пословном климом где ће радо радо улагати сви позитивни инвеститори, место где ће вратити млади из расејања.
Предност ће добити домаћа предузећа и наши људи из расејања у односу на стране компаније.

- Чачак неће бити приватан град у власништву неколицине тајкуна, који су моћ стекли најмање сопственим знањем или способношћу, а највише политичким уценама, корупцијом и другим незаконитим радњама.Чачак неће бити град монопола и дампинг цена којим локални моћници затварају конкурентска предузећа, а тиме и радна места, само да би они још више профитирали.

Чачак неће бити град који заобилазе домаћи инвеститори само зато што им локални бизнис-политичари траже провизију или их доживљавају као непожељну конкуренцију.Двери никоме и ништа не дугују, осим своме народу. Немамо обавезе према тајкунима, криминалцима, нити страним амбасадама. Зато једино Двери могу остварити предложене мере и зауставити страначко запошљавање и ’’буразерску’’ политику. То је наше обећање Чачанима”, наводи се у саопштењу Српског покрета Двери у Чачку.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BOSKO OBRADOVIC DVERI UREDJENA DRZAVA CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • Мица

    Двери су једина нада за Србију
  • Radmila

    Kakve dveri sve vi obećavale pred izbore a ništa od toga neka dragi bog čuva zdravlje Vučiću da završi posao do kraja nikad bolji putevi a bolnice u rangu da zapadom pošto sam tamo bila na hospitalizaciju.
  • ZOXX

    Kada kažu da će napraviti normalnu i uređenu Srbiju da li to znači da će se obračunavati sa neistomišljenicima kao kad su napali novinarke Pinka.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.171.127 посета
    Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)