Vulin o skaj prepisci Zvicera: Jednom smo sprečili mafiju da sruši Vučića, sprečićemo ih opet 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Vulin o skaj prepisci Zvicera: Jednom smo sprečili mafiju da sruši Vučića, sprečićemo ih opet
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
07.04.2024 | 0 коментар(а)



„Da nismo razbili klan Belivuk-Miljković, ali i Darka Eleza, danas bi Srbijom vladala mafija, a Aleksandar Vučić bi bio ubijen. Skaj prepiska najvećeg
Foto: GZS, ilustracija

narko-dilera na Balkanu Radoja Zvicera je sada dostupna javnosti i svako može da se uveri kakva je opasnost pretila i Aleksandru Vučiću i Srbiji”.

Svaki sledeći put kada se budu čule uvrede na račun Aleksandra Vučića sa Partizanove tribine neka se niko ne pravi naivan da je to spontani izraz volje navijača. To je organizovano i plaćeno skandiranje koje treba da pomogne rušenju Aleksandra Vučića, a time i slobodne Srbije i Republike Srpske.

 Jednom smo sprečili mafiju da sruši Aleksandra Vučića, sprečićemo ih opet",poručio je Aleksandar Vulin bivši ministar policije koji je vodio razbijanje narko- klanova tokom 2021. godine reagujući na skaj prepisku narko-bosa Radoja Zvicera u kojoj navodi da samo on može srušiti Vučića, prenosi Tanjug.

GZS/ POLITIKA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.632.635 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)