Борац 1926 остао без тренера: Дисциплинска комисија ФС Србије казнила Станисављевића са 12 месеци забране рада у фудбалу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Борац 1926 остао без тренера: Дисциплинска комисија ФС Србије казнила Станисављевића са 12 месеци забране рада у фудбалу
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
08.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Борац 1926, после одузимања шест бодова и казне од четири милиона динара, због нарушавања интегритета такмичења на утакмици
Дисциплинска комисија ФС Србије казнила Станисављевића са 12 месеци забране рада у фудбалу, Фото: РИНА

са Железничаром у Панчеву, у финишу првенства, остао је и без тренера.

Владимир Станисављевић, спортски директор и шеф стручног штаба, кажњен је са 12 месеци забране рада у фудбалу, пише Спортски журнал.

Фото: РИНА

Дисциплинска комисија ФСС није могла да пређе преко Станисављевићевих изјава и клевета на рачун ФСС, после одузимања бодова и новчане казне, па га је годину дана послала на „хлађење”, а против чачанског прволигаша у току је и поступак због утакмице у Крагујевцу.

Фудбалери Борца изашли су на терен са мајицама на којима је био написано „1-0-2”, као алузија на кладионицу, због чега су и кажњени одузимањем бодова, а утакмица с Радничким 1923 трајала је само седам минута.

Чачани су почели дуел са седморицом, убрзо је један повређен, па су остали с недовољним бројем играча и судија је морао да означи крај.

Комисија за жалбе ФСС, у међувремену, потврдила је првостепену одлуку о одузимању бодова и казну од четири милона динара.

Због нагомилавања картона новчано су кажњени: Слога (51.000), Раднички 1923 (41.000), Раднички Сремска Митровица (39.000) и РФК Графичар (33.000). Будућност је остала без сто хиљада динара због лоше организације меча са РФК Графичарем.

 

 

 

 

ГЗС / Спортски журнал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


STANISAVLJEVIC BORAC KAZNA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.143.150 посета
Тренутно на сајту: 536 посетилац(a)