Стручњак - до подне радио за власт од подне за опозицију 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Стручњак - до подне радио за власт од подне за опозицију
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
14.11.2021 | 4 коментар(а)



Чачак - Небојша Јовановић директор и уредник Озона напустио је Лав телевизију где је био уредник политичке емисије.
Небојша Јовановић, уредник и власник и Стојан Марковић Озон Медија, фото: ГЗС

Не зна се разлог зашто је Јовановић добио шут карту али на уредничком и водитељском месту у поменутој телевизији радио је око две године.


Веома је занимљиво и како се појавио у Лав телевизији обзиром да се силно трудио да покаже да је опозициони и независтан новинар, будући да је власник телевизије Остоја Мијаиловић дугогодишњи посланик СНС чији је и данас високо рангирани члан. Наводно је на једном локалном медију добио најпре отказ управо због Мијаиловића.


Непуних месец дана касније добио је посао код тог њему омраженог лика. Таблоид Озон прес чији је уредник познат по својој уређивачкој политици која се често коси са нормама, етиком и Кодексом новинара Србије због чега је редовно губио спорове на суду. Последњи пут осуђен је због вређања породице Капларевић и етикетирања њиховог двомесечног детета.


Јовановић је данас дописник Нове С и НеwМаx адрија. Веома је занимљиво како је успео да споји неспојиво, будући да је пре подне радио за напредњачки режимски а поподне за опозициони медиј.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Stojan nebojsa politika ozon press nova s

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (4)

  • Ljiga

    Cojle opet gura zenu u inspekciju, ne mogu bez drzavnih jasli a ne valja im drzava
  • Sranje

    Sta reći. Samo vrte neku tamo lududu violetu , narkića pavla..... aktivisti.... Ma idi bre daleko im lepa kuća
  • Dno dna

    Sramno , ja novu s nemogu da smislim zbog takvih.
  • Simo

    Taj duguje svima i grejanje, pa placa na rate. Strasno



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.204.553 посета
    Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)