Чачани на спортским теренима настављају борбу за Нину 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Чачани на спортским теренима настављају борбу за Нину
Trenutno na sajtu: 690       |       Podeli:
22.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачани, низом спортских активности, настављају прикупљање средстава за лечење младе Нине Перишић.

Група младих Чачана предвођена Стефаном Спарићем и Јованом Мијаиловићем је покренула акцију организовања хуманитарног турнира у малом фудбалу. Као и обично у Спортском центру Младост су наишли на максимално разумевање и помоћ у организацији овог спортског догађаја који ће имати хуманитарни карактер. Сва средства која ће бити прикупљена на турниру биће усмерена за лечење наше младе суграђанке Нине Перишић.

Планирано је да турнир стартује у недељу 27.јуна у 19 часова. Пријаве за учешће се могу предати до суботе 26. јуна, када ће се обавити и жреб. Турнир је иначе отвореног типа тако да се могу пријављивати играчи свих узраста. Котизација по екипи које ће бројати 4+1 играча је 3000 динара и сав приход ће бити уплаћен за лечење Нине. Сви посетиоци турнира који ће верујемо трајати неколико дана ће бити у прилици да своју хуманост искажу кроз добровољне прилоге које ће стављати у хуманитарне кутије, као и да учествују у лицитацији потписаног дреса кошаркашке репрезентације Србије који ће бити последњег дана турнира.

У петак од 19 часова на атлетској стази у Чачку ће у организациј „Чачак трчи" и трка „Два врха Чачка" бити одржан заједнички тренинг и хуманитарно тркачко дружење.
Хајде да још једном покажемо хуманост на делу и то овога пута за Нинино лепше детињство, јер "наше мало некоме значи много"!

Такође вас позивамо да помоћ Нини можете учинити и слањем СМС поруке на број 3030, са текстом 1011.

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak mladost sportski tereni

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.144.870 посета
Тренутно на сајту: 690 посетилац(a)