Obilna kiša izazvala poplave u okolini Čačka 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Obilna kiša izazvala poplave u okolini Čačka
Trenutno na sajtu: 753       |       Podeli:
01.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Nešto ispred 18 časova teritoriju grada Čačka zahvatilo je nevreme praćeno ogromnim padavinama koje su dovele do



izlivanja, pre svega kanala u mesnim zajednicama na periferiji samog grada.

U jako kratkom vremenskom periodu pala je ogromna količina vode, koju, pojedinim mestima kanalizaciona mreža nije uspela da primi u svoj sistem.

"Obilne padavine izazvale su poplave u zapadnom delu teritorije grada Čačka. Stradale su mesne zajednice Prijevor, Luković, Trbušani i došlo je do izlivanja u Loznica ali ovoga puta kanala. Sve ekipe Civilne zaštite su na terenu, sva komunalna preduzeća, a i meštani su izašli i pomažu. Nadam se da ćemo tokom noći uspeti da saniramo sve posledice. Bilo je prodora vode u kuće. Nadam se da ćemo uspeti da je izvučemo, da uradimo dezinfekciju", rekao je Bratislav Zečević, načelnik Sektora za vanredne situacije grada Čačka.

Inače, ovo je drugi put u poslednjih sedam dana da je grad na Moravi bio na meti obilnih padavina koje su izazvale izlivanje tokova drugog reda u MZ Liznica i MZ Katrga kao i grada koji je uništio useve u kablarskim selima Janćići, Vrnčani i Rošci.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK POPLAVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.417.216 посета
Тренутно на сајту: 754 посетилац(a)