Od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Topoli odobreno 20,6 miliona dinara 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Topoli odobreno 20,6 miliona dinara
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
17.03.2024 | 0 коментар(а)



Topola, Čačak – Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović potpisao je u Čačku sa predstavnicima
Foto: TopPres

27 opština i gradova ugovore o raspodeli bespovratnih budžetskih sredstava iz Fonda za lokal. Opštini Topola su odobrena sredstva u iznosu od 20,6 miliona dinara za realizaciju dva projekta a ugovor je u Čačku potpisala zamenica predsednika opštine Jelena Jovanović.

„Danas sam u ime Opštine Topola zaključila ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave kojim se našoj Opštini obezbeđuju sredstva u iznosu od 20,6 miliona dinara za izgradnju dečijeg igrališta i teretane na otvorenom u Topoli, kao i za sređivanje terena u balon sali FK Karađorđe.
Igralište i teretana zameniće postojeće dečije igralište kod Maksija, koje će biti izmešteno na drugu lokaciju. Ovo je još jedan dokaz o odličnoj saradnji opštinske i republičke vlasti“, izjavila je Jelena Jovanović. Prema rečima ministra Martinovića za 29 projekata u 27 jedinica lokalne samouprave, opredeljeno je 410 miliona dinara. Kako je najavio u toku ove godine, nakon rabalansa budžeta biće još jedan javni poziv i dodatnih 500 do 600 miliona dinara za još opština i gradova koji imaju projekte koji su važni za njihov kraj i građane, zaključio je ministar u Čačku.

GZS/ TopPres




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.364.836 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)