Шебек поново зауставио саобраћај на Барама, у проблему десетак села на том подручју 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Шебек поново зауставио саобраћај на Барама, у проблему десетак села на том подручју
Trenutno na sajtu: 460       |       Podeli:
29.10.2021 | 0 коментар(а)



Сјеница - Проблем неасфалтираног дела пута деонице Сјеница-Баре од око 200 метара поново је добио на значају. Милун Шебек, на кога се води



део тог пута забранио је пролаз најпре шлеперу натовареном дрвима за којим су се низала и многа друга возила, а што је најтужније и комби који превози ученике и запослене у ОШ "Свети Сава".


Након многобројних молби упућених Шебеку, изјавио је да ће дозволити пролаз свима осим шлеперу, а на питање како, када је гигантски шлепер први у низу колоне, нико од присутних није умео дати одговор.

Поново блокиран пут, мештани у проблему, фото: ГЗС


"Милан Шебек који тврди да му припада део пута уз саму ограду конфекције коју је приватизовао пре неколико година. Данас је зауставио теретњак натоварен дрвима не дозвољавајући му да прође а затим се на том месту где пролазе ђаци и путници формирала колона.  Општина Сјеница и држава обећавали су да реше проблем јер Шебек већ дуже време прави проблеме на тој деоници пута за коју тврди да пут качи његову земљу.  Прошле зиме на истом месту биле су постављене барикаде због чега није саобраћао школски аутобус, ученици  су били принуђени да на том месту преседају а данас због заустављеног шлепера ђаци су морали пешке својим кућама" тврде мештани.


Иначе, председник општине Сјеница пре неколико дана у изјави за Глас западне Србије  рекао је: 

„У питању су недефинисани имовинско – правни односи, господин Милун Шебек је полагао право на део земљишта на тој путној деоници. Због сталних приговора људи са терена који су потпуно објективни и оправдани, ја сам се пре пар дана лично уверио да је потпуно немогуће путничким аутом прећи преко тих 70 метара. Могу да замислим како је људима који сваки дан живе, раде и саобраћају на том терену, а реч је о огромном простору са кога из 15 села ка матичној школи Свети Сава на Барама гравитира велики број ученика. Тај проблем је при крају да се реши у смислу законите процедуре. Оно што је било до локалне самоуправе је учињено и ми очекујемо да се са виших инстанци власти ускоро поступак доведе до краја и да се та деоница, односно тих 70 метара асфалтира на задовољство свих људи који живе на том терену”, казао је  председник општине Сјеница Мунир Мујагић.

ГЗС

Шебек поново зауставио саобраћај на Барама, у проблему десетак села на том подручју, фото: ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Put bare problem mestani sebek

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.420.457 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)