Nećete verovati - Milun postaje deda 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Nećete verovati - Milun postaje deda
Trenutno na sajtu: 298       |       Podeli:
09.04.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović u oktobru će, kako saznaje Glas zapadne Srbije, postati deda.



„To je zaista sjajna vest. Moj stariji sin Đorđe, koji ima 25 godina, i izabranica njegovog srca Mina, odlučili su da se venčaju, a bože zdravlja krajem oktobra dobiću najlepšu i najponosniju titulu dede. Krajem juna pripremamo svadbu i ono što dolikuje našoj kući i slavljenicima”, kazao je Todorović za emisiji „Nećete verovati”, koja će biti emitovana u subotu 13. aprila u 19.20 časova.

Inače, Đorđe je na završnim studijama Pravnog fakulteta u Beogradu, a Todorovićev mlađi naslednik Aleksa je student druge godine Arhitekture i obojica važe za sjajne momke, koje nije ponela očeva slava. Njegova supruga Tanja zaposlena je u Pravosuđu gde radi u finansijskom sektoru.
Iako su aktuelni gradonačelnik Čačka i njegova porodica, već pet godina izloženi najprizemnijim napadima lokalnog tabloida, Todorović je to ćutke izneo na svojim leđima i nikada se nije žalio niti odgovarao fabrikovanim lažima dvojice lokalnih medijskih manipulatora.

„Nema sumnje da će Todorovićev rezultat zlatnim slovima ostati upisan u istoriji grada. Do jeseni Čačak će biti jedini grad u Srbiji, pored Beograda, koji će ležati na četiri auto-puta, a u moravsku kotlinu stigle su i podižu se moćne fabrike domaćih i stranih investitora. Od jedne srušene industrijske zone, u Todorovićevom mandatu, nikle su tri. Očišćene su gradske rupe, zablistali su moravski vrbaci a novi sjaj dobila je srpska Sveta gora iznad koje će se, za koji mesec, nalaziti vidikovac koji će biti svetionik sa kojeg će pucati pogled na četiri susedne opštine i najlepši deo moravske kotline. Bio je to dovoljan razlog da se Todorović nađe u zbirci popularnih priča iz naroda i Srbije koja postoji i koja se neizmerno voli”, kaže autor emisije „Nećete verovati” koja se nalazi u top deset najgledanijih emisija na nacionalnom nivou.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti necete verovati milun todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.651.606 посета
Тренутно на сајту: 299 посетилац(a)