Врнчани добили нове метре асфалта 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs             

 
Врнчани добили нове метре асфалта
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
15.11.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радови на путној инфраструктури на подручју милановачке општине и даље су у току. Протекле недеље асфалтирано је 380 метара

некатегорисаног пута у МЗ Теочин, а ове седмице настављено је са радовима у Врнчанима где је асфалтиран пут у засеоку Миловановићи и Пурићи, укупне дужине 660 метара. Радове је обишао и председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, који је овом приликом подсетио да је у оквиру извођења инфраструктурних радова у овој години обухваћено 26 путних праваца, а да су због добре организације посла и уштеде, омогућена још и асфалтирања путева у Дренови, Семедражи, Теочину и Врнчанима.

-Морам да напоменем да се радови на овој деоници у Врнчанима изводе уз учешће мештана, Општина даје три динара на динар становника овог села и на тај начин можемо да изградимо много више инфраструктуре. Додао бих и да је приликом изградње ауто-пута и приступне саобраћајнице дошло до оштећења регионалног пута који води од Горњег Милановца ка Бољковцима. Тај пут је тренутно у веома лошем стању, па је план да се догодине, када буде готова експлоатација каменолома у Бољковцима, санира тај путни правац и стави нови асфалт. Тако ћемо на прави начин моћи да користимо и све ове некатегорисане путеве које сада радимо. Без путне инфраструктуре нема развоја ниједне месне заједнице, а нема развоја ни општине – закључио је Ковачевић.

Уговорени износ радова на рехабилитацији пута у Врначанима је 3.889.200,00 динара са ПДВ-ом, а извођач је предузеће СВИН доо из Горњег Милановца.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.944.419 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)