Глишић: Руководство СНС доноси важне одлуке о будућности Србије 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Глишић: Руководство СНС доноси важне одлуке о будућности Србије
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
16.04.2019 | 0 коментар(а)



Данас ће се у свим салама Сава центра одржати седница Председништва Српске напредне странке,
Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, фото: ГЗС

проширеног састава Извршног и Главног одбора. Неке од тема састанка биће одговор на најновије ултиматуме опозиције, као и одлука о ванредним парламентарним изборима.

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић изјавио је да ће на основу говора и излагања председника странке Александра Вучића знати тачан ток тема о којима ће доносити закључке.

,,Саслушаћемо шта председник странке има да каже и онда на основу његовог говора, изјаснићемо се, донећемо закључке и на све актуелне политичке теме које су предходних неколико месеци, рекао бих, оптеретиле читаво друштво и нас као најодговорнију политичку странку и заузећемо јасне ставове са којима ћемо изаћи у јавност”, рекао је Глишић.

Он наводи да ће између осталог на састанку бити речи о предстојећем скупу који ће се одржати у петак.

,,Свакако, разговараћемо о петку, рекао бих, једном великом скупу у коме желимо да покажемо да је огромна већина оних који желе нормално да живе и који су пристојни људи, они који не посежу за фашизмом, тешким речима и свиме оним које карактерише данас оне који протествују. Баш на истом месту ћемо и ми да се окупимо и да видимо, када упоредимо те слике ко је тај који има на скупу већу подршку грађана ове државе”, казао је Глишић.

Председник Извршног одбора СНС истиче да се свашта може очекивати од људи који су се, према његовим речима, појавили 13. априла на бини и рекли шта су имали.

,,На основу њиховог понашања у предходном периоду све можете да очекујете. Ми нисмо никога спречавали да и на не пријављеним скуповима и шетњама не исказују неко своје незадовољство. Нико не може спречити људе да 19. априла дођу и да покажу да желе нормалну Србију”, изјавио је Глишић додајући да се сви чланови СНС залажу за ванредне парламентарне изборе.

,,Ми на овом састанку доносимо врло битне одлуке на основу онога што смо чули предходних неколико дана, конкретно у суботу. Председник ће дати одговор на ултиматуме које су поставили они који су протествовали, желимо да разговарамо о изборима и желимо да се највећи број људи укључи у доношење једне одлуке, јер тек онда она има тежину и потпуно је релевантна и због тога су наши представници и активисти у Београду”, закључио је Глишић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns sastanak predsednistvo izvrsni odbor glavni odbor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.886.446 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)