Пут за Остру спојио две месне заједнице 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Пут за Остру спојио две месне заједнице
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
29.03.2022 | 4 коментар(а)



Чачак, Остра - Нови пут после деценија чекања, два и по километра за дивне људе у Остри, Стојановиће, Рациће и остале фамилије.



Нека им је са срећом, казао је градоначелник Чачка на народном слављу које су приредили мештани ова два засеока поводом асфалтирања пута.

,,Урађено четири километра, три километра и 300 метара у центру села Остра где је јако насељено и има доста деце и мештана.Сада је урашђено и ова два и по километра овом делу засеока Рацићи - Стојановићи који је јако значајан да би повезао село Остра са Бањом Трепчом.Поред тока реконструисана је основна школа на којој је замењена комплетна столарија,набављен нови мобилијар спортски терен а тренутно се ради на реконструкцији цркве. Доста је урађено и на реконструкцији електро мреже али ту нећемо стати, настављамо да радимо за наше село уз помоћ општине и дрђаве,, казала је доскорашња и вероватно будућа посланица СНС Биљана Јаковљевић иначе пореклом из овог села.

,,Ево сутра моје четворо унучади сутра ће коначно асфалтом кренути у школу. Неизмерно смо захвални свима који су нам значајно унапредили живот, и ако ми дозволите да кажем да су то пре свега градоначелник и његови сарадници. Посебну захвалност дугујемо председнику Србије, први пут смо нешто добили а да нас није коштало“ каже мештанин Милун Рацић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (4)

  • Ja

    Svaka cast i drzavi i gradu i celom rukovodstvu bittno je da se radi svaki metar asfalta je koristan . I moja ulica od 150m je ne asfaltirana ali se nadam da ce i ona jedan dan ovako doci na red. I svaka cast onima koji ulazu i rade u ovaj nas kraj.
  • Trepčanac

    Čestitke komšije ! Kamo sreće da je davno urađeno.
  • V.Stojanović

    Hvala džavo, Hvala. Hvala od srca. Danas sam prošao i osećao se kao čovek.
  • Broj 4

    Kupio vas vučić. Noge polomili !! Za vas je potok
  • EBO TE 4

    Stoko, sta ti mislis da je ovaj narod bezvredan samo je tvoje i Ponošovo dupe vredno itreba da gazi asvalt. Ološu
  • Mila

    Strasno je sto ce i ovi hejteri isto koristiti ove puteve, jer SNS radi i gradi u interesu svi gradjana Srbije.
  • MiloÅ¡

    To šzo zboriš, može samo umobolna glava da izgovori. Neka ti Bog oprosti.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.894.713 посета
    Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)