Aleksandra Ristanović otkrila zašto još nije stala pred matičara - Nisam se udala što me niko neće, već čekam da se pojavi drvoseča 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Aleksandra Ristanović otkrila zašto još nije stala pred matičara - Nisam se udala što me niko neće, već čekam da se pojavi drvoseča
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
19.03.2024 | 0 коментар(а)



Pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda” Aleksandra Ristanović nedavno je izazvala buru izjavom
Ilustracija, foto: GZS

o ljubavnom životu i udaji.

Sada je na ovu temu progovorila za Grand i otkrila zbog čega još uvek nije stala pred matičara i izgovorila sudbonosno „Da“.

-Ja imam taj problem da gde god da se pojavim, taj zna ko sam. Ne mogu da prodajem priču da sam neki trgovac. Ne možeš ni da se posvetiš svakome, postoje ljudi koji su se zadržali u mom životu da se družimo, pa i da se zabavljam sa nekim. Postoje i oni koji samo prođu uz dobar dan i doviđenja – počela je ona za Grand i dodala:

-Zamišljam ljubav da me neko voli zbog mene, a ne zbog toga čime se ja bavim. Da voli mene kao osobu, moje vrline i mane, jer kada me tako budeš zavoleo ja sutra ne moram da pevam. Može da se desi da odlučim za nekoliko godina da ne pevam, šta ćemo onda da radimo.

Iako je nedavno napunila čestrdeset godina, pevačica kaže da ne žuri sa odlukom o udaji jer iza sebe ima iskustva i zna kakvog muža traži.

-Kad pogledam samu sebe, možda ja još uvek nisam zrela za te stvari. To će Bog da odluči umesto mene, da sam se ja pitala do sada sam mogla pet puta da se udam i da se razvedem. Potičem iz takve porodite, kod nas je to tako, jednom se udaš i kraj – kazala je pevačica.

Za sam kraj razgovora otkrila je kakvog muškarca traži, a njen odgovor će sigurno nasmejati sve do suza.

-Nisam ja sama zato što me niko neće, već ne želim da spustim neke kriterijume. Volela bih da se pojavi neki baja, drvoseča da me podigne ovako laganu i da me odnese. Bitno je da sam srećna u svojoj koži, ako se udam super, ako ne, pa nisam najgora – zaključila je ona.


GZS/Grand




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti aleksandra pevacica cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.301.790 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)